Single post
Tjej med flyttlåda

Hur platsbunden är din inredning?

Vi är många som har gjort misstaget att köpa möbler som endast passar i ett specifikt hörn av vardagsrummet eller ett köksbord som inte får plats i nya bostaden. Det är bra att tänka långsiktigt och hållbart när du inreder med nya möbler. Fundera på hur inredningen kan anpassas till olika rum. En långsmal sideboard går att använda i både hall och sovrum. Om du tvekar mellan två olika storlekar så välj alltid den som du kommer att ha mest användning för. Det enda undantaget här är dyra inköp så som dubbelsäng och liknande. Vet du med dig att du garanterat vill ha en säng i King size-modell är det bättre att investera i en sådan från första början då det oftast handlar om max 20-30 centimeter extra i bredd, vilket gör varken från eller till i ett normalstort sovrum.

Neutrala färger

Skrivbordshörna med stol

Om du gillar att ta ut svängarna när det kommer till färg finns det ett par enkla knep att ta till. Välj möbler som är neutrala i färgen, som exempelvis trä- eller vitt, och fokusera på övriga inredningsdetaljer. Med en fondvägg bakom soffan och färgstarka vaser och blommor sätter du färg. På så sätt har du alltid tillgång till möbler och annan inredning som passar in, oavsett i vilken miljö de placeras. Så istället för att spendera tid på att måla om eller köpa nytt kan du istället lägga pengarna på en professionell Flyttstädning Sandviken när det är dags för flytt till ny bostad.

Hållbara möbler som överlever flytten

Köp möbler som är tänkta att hålla i åratal. har du färre prylar är det lättare att använda inredningen även när du flyttat men då är det bra om inredningen är av hög kvalitet. Ett skrangligt plastbord från fyndhörnan i möbelaffären har inte samma livslängd som en robustare modell med väl genomtänkt design. Du kommer att kunna dig skatta dig lycklig och ha mer pengar på kontot, när dina favoritmöbler överlever flytt efter flytt.

theme by teslathemes
tesla