Single post

Inred ditt hem som en Hollywoodstjärna

Bara man hör Hollywood nämnas förs tankarna direkt till lyxiga shoppingstråk kantade av palmer, enorma villor och vackra, framgångsrika människor. Men du behöver inte åka till USA för att ta del av denna storslagna miljö. Låt Hollywood komma hem till dig! Inspireras av bilder på Instagram, amerikanska inredningstidningar och teveprogram och välj ut de glamourösa färger och prylar som tilltalar just dig. Låt höga gröna växter i stora krukor pryda din hall och välj noggrant ut matchande kuddöverdrag som smälter in med soffan och tapeterna i bakgrunden. Allt i Hollywood är inte guld och storslaget, utan det finns inredning för alla att inspireras av. En del har vackra, stilrena hem i sobert vitt och blått i typisk New England-stil som för tankarna mer åt Hamptons, i motsats till LA. Du kan enkelt välja ut dina personliga favoriter och låta ditt hem få en touch av glamour.

Titta in hos stjärnorna

Nuförtiden är det enkelt att söka inspiration online. Antalet konton på sociala medier inom inredning, trender och livsstil har exploderat under senare år. Allt finns numera på nätet, oavsett om du är på jakt efter husinspiration inför ett stundande nybygge eller endast behöver tips på hur du kan omvandla ditt tråkiga sovrum till en inbjudande oas. Det finns många hemma hos-reportage där man kan få en glimt av hur stjärnorna bor. Ett av dem är Greta Garbos lägenhet med inredningen kvar där man får se vackra marmorklädda badrum samt ett storslaget vardagsrum med otrolig utsikt. Lägenheten med sju rum såldes komplett med all inredning bevarad och ryktet säger att köparen valde att betala kontant. Du behöver dock inte vara mångmiljonär för att ta del av Garbos magnifika boende, inspiration är ju helt gratis.

Inred ditt hem för en billig peng

Om det kliar i inredningsfingrarna och du inte vill något hellre än att göra om där hemma finns det snabba lösningar att ta till. En mönstrad matta och ett par gröna växter piggar upp ett färglöst vardagsrum. Varför inte köpa en snygg fotovajer som du sedan fäster svart-vita kort på med hjälp av kontorsklämmor? Billiga vykort och mindre prints hittar du i bokhandeln eller i närmaste inredningsbutik. Om det det är långt kvar till nästa lön finns det en enkel lösning. Ett sms lån kan snabbt fixa pengar när du behöver och är en perfekt lösning när du hittat den perfekta lampan till vardagsrummet. Du kan låna upp till 40 000 kronor. Så nästa gång du står inför ett reaköp du bara inte vill gå miste om är det bara att ta fram mobilen.

theme by teslathemes
tesla