Single post

Inred ett perfekt mysrum

Alla behöver tid för att slappna av ibland. Vad man gör för att slappna av varierar så klart mycket från person till person, men några universella saker, som väldigt många tycker om att göra för att slappna av, är att läsa böcker, titta på film och mysa tillsammans med sin familj. För sådana stunder behöver man ett riktigt bra mysrum.

Med utgångspunkt från de aktiviteter som nämndes ovan – att läsa, se på film och mysa tillsammans med andra – finns det några saker som måste ingå i inredningen av ett mysrum. Man måste till exempel ha en läshörna, där man kan sitta bekvämt med boken i knät, samtidigt som man har bra belysning. En mjuk fåtölj är ett klassiskt val, gärna med en golvlampa placerad nära intill. Om man vill förstärka rummets litterära karaktär är en eller ett par bokhyllor både ett dekorativt och funktionellt inslag i inredningen.

Självklart måste man också ha en tv och en skön soffa att sitta i. Man behöver dock inte välja en klassisk tresitssoffa som sittmöbel i mysrummet – Fatboy har till exempel många alternativ för mysiga och bekväma möbler som passar perfekt framför tv:n. Vad sägs till exempel om en sittpuff, en hängmatta eller en donut att hälla ut sig i när man tittar på film?

Förutom själva möblerna kan man också lägga till andra saker i inredningen för att göra rummet mjukt och mysigt, till exempel en tjock matta och ett par ljuddämpande gardiner. Det ger rummet den där extra myskänslan.

theme by teslathemes
tesla