Single post

Inredning är konst

Att inreda något är inte bara ett ord om något man utför, det är så mycket mer. När man inreder lägger man oftast ned sin själ och hjärta i det man skapar. Att inreda kan handla om så mycket och man kan inreda många olika saker och platser.

För många är inredning ett intresse eller en hobby och på många hemsidor kan man både få tips och lösningar för sina objekt. Det finns även en mängd olika tidningar som kan finnas på inredning där det finns många reportage om ämnet.

För andra kanske det handlar om ett yrkesval där man inreder åt andra människor. Det kan exempelvis vara de som behöver hjälp och tips att inreda sitt hem, kontor eller sin trädgård. Inredning kan likna med att man skapar och utformar något till en förnyelse.

Ett hem kan inredas helt olikt något annat hem. Många kanske inte är jätteintresserade av detta medan andra brinner för det utan gränser. Att inreda handlar inte heller om vad som är rätt eller fel. Allas hem är olika och har olika förutsättningar. Det beror också på vem eller vilka som bor i hemmet.

Hur ett hem är inrett kan vara en spegelbild av de personer som bor där då deras klädval och annat kanske är i liknelse med färg och form i hemmet.

Ett hem som är inrett i modern, klassisk stil med nedtonade neutrala färger, exempelvis grått, vitt och svart kanske är bebott av personer med nästintill likadant klädmönster med klassisk stil och färger som hemmets utförande.

Eller ett hem som är omringad av den härliga retrokänslan där istället för nedtonat och neutralt exploderar i blommigt och mycket färger. Här kanske det bor en familj med samma uttryck på sitt klädval med retroinspirerat.

Andra hem kanske går i stil med chabby chic. Där möbler ger en bild av lantlig miljö med en harmonisk känsla av naturliga färger i vita och ljusgråa toner. Där kanske en tillhörande trädgård innehar mycket odlingar av både blommor, egenodlade örter och grönsaker. Kanske finns även ett växthus inrett med utemöbler i chabby chic-stil tillsammans med stora tomatplantor och hängande grenar av olivträd runtomkring i växthuset som ramar in utegruppen och skapar en fantastisk harmoni.

Personer som bor här kanske är naturälskare som gärna bär upp klädstil förenat med naturlig karisma.

Det är detta som gör inredning så spännande och fascinerande och på tessin.se så finns mycket mer om inredning att tillgå.

Detta ämne är fantastiskt då stilar och koncept kan blandas i en härlig mix tillsammans.

Många av de nämnda exemplen behöver inte alls betyda att ett hem är inrett si eller helt så utan hem kan ju även inredas med blandad stil. Kanske har man chabby chic i köket medan vardagsrum går mer i modern stil. Eller att badrummet är klassiskt medan hall och sovrum är mer retro-betonat.

Detta gör att inredning konstant lever fritt!

theme by teslathemes
tesla